Вицепремиерът Красимир Каракачанов или познат още като Агент Иван от

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов или познат още като Агент Иван от
Коментари Харесай

ЛИЦЕМЕРЪТ ВИКА: ДРЪЖТЕ ЛИЦЕМЕРА! Каракачанов ограби идеите на ББЦ, предаде избирателите си, подигра се с тях и след чутовните глупости, които сътвори, нарече адекватно мислещите хора лицемери!

Вицепремиерът Красимир Каракачанов или прочут още като Агент Иван от Държавна сигурност стремително и със зъби и нокти драпа да се задържи на власт. Макар всичките му гръмки изявления и обещания в медийното пространство в последните дни да са явен популизъм, същият назова критиците си "лицемери ", включително и огромен % от българският народ, който отвори очите си за истината и прозря що за стока е вицето. За следващ път Агент Иван обиди гласоподавателите си, съобщи ги и се подигра с доверието им.

Припомняме, че електоратът на "Обединени патриоти " бе притеглен с ограбени хрумвания, изконно показани от ББЦ и Николай Бареков. Далновидните оферти завоюваха доверието на хората и лъжливите патриоти се възползваха хитро и ловко от това. Както на всички е ясно, същите обещания и хрумвания не бяха спазени, а народът се оказа ограбен и измамен за следващ път.

В този ред на мисли небезизвестен факт е, че Каракачанов е занаятчия на рекламата и празните приказки. Словоблудството му от последните дни обаче мина всевъзможни граници. Отчаян ход и зов на беззащитност беше едно от последните му изявления, в което той безусловно раздели нацията на българи и роми с единствената цел да се хареса на българският гласоподавател.

Да, но не! "Парен каша духа ", е споделил народът и вотът на доверие към "ПатрЕотите " се свижда до минимума с всеки минал ден. Красимир Каракачанов напълно ясно си дава сметка, че упоменатите от него "критици " са същите, които са го избрали и с които той се подигра най- безогледно и тази част от хората, които не се подлъгаха по подправените му обещания и безвъзмездна реклама.

Целият български народ е един съответен, остроумен и справедлив критик! Критицизмът към измамниците и търгуващите с власт и български паспорти респективно е първата стъпка към напредък.

Уплашен, че времето му изтича и че е изобличен от народа, Агент Иван бълва нелепост след нелепост и в безсилието си буди страдание. Човек, притежаващ най-малко малко съвест би се отдръпнал с наведена пораженчески глава, откакто се извини на гласоподавателите си за чутовните парадокси, които е сътворил. В съответния случай и при съответния политик обаче, "съвест " е разбиране, което няма своето отредено място и това стана ясно.

Накратко: След като излъга гласоподавателите си, унижи ги и се изплю в лицата им, през днешния ден вицето ги назова "лицемери ". Тази безочливост мина всички граници!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР