Вицепремиерът и служебен министър на труда и социалната политика Лазар

...
Вицепремиерът и служебен министър на труда и социалната политика Лазар
Коментари Харесай

Коя е Наталия Ефремова - назначена на поста заместник-министър на труда и социалната политика

Вицепремиерът и длъжностен министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров показа на брифинг през днешния ден Наталия Ефремова като заместник-министър, съобщи Българска телеграфна агенция.

Наталия Ефремова е експерт с дълготраен опит в ръководството на стратегии и планове, надзор, връзка и мониторинг на стратегии, финансирани със средства на Европейския обществен фонд. От 2009 година е заемала управителни позиции в основна дирекция „ Европейски фондове интернационалните планове и стратегии “ на Министерството на труда и обществената политика. В интервала от 2012 до 2014 година е началник на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ (2007-2013) и Програма ФАР. От 2012 година е член на Комитета на Европейския обществен фонд + в Европейската комисия.

Наталия Ефремова е приключила „ Право “ в СУ „ Св. Климент Охридски “ и е магистър по „ Икономика “, компетентност „ Финанси “, във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. Специализирала е „ Управление на плановия цикъл “ в Маастрихт, Нидерландия. Владее британски и съветски език.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР