Вицепремиерът и председател на ВМРО призова да бъде намерен диалогът

...
Вицепремиерът и председател на ВМРО призова да бъде намерен диалогът
Коментари Харесай

Каракачанов: Обществото ни е разделено от протестите, ние имаме право на свое мнение

Вицепремиерът и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация прикани да бъде открит разговорът в българското общество, разграничено от.
„ Всичките тези, които в този момент се точат за властта, с нищо не са по-добри от нас. Напротив, те са коренна диаметралност на нашите разбирания, идейни и идеологически визии. Нашата позиция е да се търси разговор. 30 години ги следя и го приказваме от доста години. Крайно време е българинът с българина да намерят общ език и да приказват, а не да вадят нож. С борба, с ненавист, с принуждение не се постигнало нищо нито в България, нито по света. Обществото се разделя, хората се намразват и то за дълго време. Брат с брата, татко и наследник “, сподели Каракачанов по време на откриването на Политическата академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сандански, оповестяват от партийната централа.
 Каракачанов към Борисов и Радев поради митингите: Намесете се Каракачанов към Борисов и Радев поради митингите: Намесете се
След бурния вчерашен ден на митинги и след следващата ескалация на напрежение, която се изроди в боеве с полицията късно нощес, министъ...
Разделението на обществото се употребява една група политици, тъй като те си заграждат една кошара от послушни овце, викайки първоначално „ долу Българска комунистическа партия “. Другите от Българска комунистическа партия страхувайки се, че в случай че другите дойдат ще ги подгонят се групират в алената кошара. След това се разделихме на монархисти и републиканци. Сега на гербаджии и антигербаджии. Това нещо употребява всички тези, за които приказвам, само че не към този момент 30 години не употребява нацията “, сподели Каракачанов. Той добави, че този модел не е направил нищо потребно за България.
„ От 9 млн. на 1 януари 1990 година в този момент сме под 7 млн. Неграмотността нараства. И то измежду българското население. Нивото на обучение тотално спадна. Това е пътят, по който вървим 30 години. Това е пътят, който ни оферират и едните, и другите. И както постоянно ние би трябвало да вървим по нашия път.
„ Ние имаме право на свое мнение и не мога да се съглася, че някакви кресливи ултралиберали, наричайки себе си демократични или не знам си какви, ще ми лишават правото аз да приказвам. Или считат, че могат да сипят заклинанията, които са научили от майките и бащите си, дейните тържища срещу фашизма? Ние сме бодил в очите и на едните, и на другите. Защото не мълчим, тъй като имаме по-различен модел на мислене. Защото за нас националният интерес стои над всичко и не сме съгласни да се вършат взаимни отстъпки и не сме ги допускали “, приключи Каракачанов.
Изказвания пред присъстващите направиха още евродепутатите Ангел Джамбазки, Андрей Слабаков, кметът на Сандански Атанас Стоянов, депутатът Красимир Богданов, Ричард Милсъм - общоприет секретар на партията на Европейските консерватори и реформисти. Членовете на Европейския парламент Хорхе Виялба (Испания) Чарли Ваймерс (Швеция), които приказваха за бъдещето на Европа.
 Каракачанов: Продължавам да диференцирам протестиращите Каракачанов: Продължавам да диференцирам протестиращите
" Кой докара тези, които къртиха павета и ги хвърляха против служителите на реда? Спрейовете и сълзотворния газ, които използваха, закупени от мага...
На събитието участваха още народните представители Мария Цветкова, Александър Сиди и Деан Станчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР