Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел
Коментари Харесай

Мария Габриел: Заедно външната политика и търговско-икономическите отношения на България правят страната ни по-силна

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и министърът на стопанската система и промишлеността подписаха Споразумение за съдействие за осъществяване на профилирано образование и подготовка на ръководителите от Службите по търговско-икономически въпроси /СТИВ/ към задграничните представителства на България, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

" Отправяме обръщение за взаимоотношение, съгласуваност и общи цели за външната политика и търговско-икономическите връзки на България. Споразумението сред Министерство на външните работи и Министерство на стопанската система и промишлеността е знак, че с цел да реализираме външнополитическите цели на страната, основна е експертизата на търговско-икономическите аташета. Заедно можем да оформим решенията на бъдещето “, съобщи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. 

Това първо по рода си съглашение, подписано сред Министерство на външните работи и Министерство на стопанската система и промишлеността, има за цел синхрон сред стратегическите цели на България във външната политика и активността на СТИВ към задграничните представителства на страната. Споразумението е фокусирано върху постоянно осъществяване на профилирани обучителни курсове в областта на икономическата дипломация за чиновниците и разработване на експертно пособие с на практика посоки. Целта е да се разширят познанията по отношение на националните и интернационалните механизми за развиване на икономическото съдействие и използването на дипломатическите умения на процедура. 

„ Нека дружно създадем по този начин, че икономическата дипломация да способства за това България интензивно да отстоява своите мощни страни и носи изгоди за жителите “, заключи вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР