Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел
Коментари Харесай

Вицепремиерът Мария Габриел: Инициативата „Три морета“ е от стратегическа важност за Европа и света

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова взе участие в панелната полемика „ Инициативата „ Три морета “ като мотор за европейския напредък “ в границите на 54-тото издание на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария.

Участието е по покана на президента на Атлантическия съвет Фредерик Кемпе, оповестяват от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Панелът е проведен от хъб „ Три морета “ и домакини са Полската банка за развиване (ПБР) и Европейския център на Атлантическия съвет.



В полемиката с модератор Ян Бжежински се включиха шефът на Японската банка за интернационално съдействие Нобумицу Хаяши и специфичният представител на президента на Република Полша за ИТМ Беата Дашинска-Музичка.

" Инициативата " Три морета " е стратегически значима. Инвестирайки в инфраструктура, енергийна сигурност и съгласуваност сред страните и районите, тя трансформира провокациите във благоприятни условия “, съобщи вицепремиерът.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова акцентира на потребността да бъдат изтъкнати мощните страни на района - хармонизирано законодателство, правна поредност и предвидимост, свободно придвижване на хора, услуги и артикули, динамичен пазар.

„ От стратегическата значимост към конкретика на планове, даващи вероятност за бъдещето на района - това е идващото ни предизвикателство. С гении, партньорства и стратегически вложения в основни планове можем да отключим капацитета за развиване на района “, съобщи вицепремиерът.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР