Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Захариева ще участва в срещата на външните министри на държавите-членки на Международния алианс за възпоминание на Холокоста в Брюксел

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на ще управлява българската делегация по време на срещата в Брюксел на външните министри на държавите-членки на Международния алианс за възпоминание на Холокоста (МАВХ), която ще се организира на 19.01.2020 година в Брюксел. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

В рамките на срещата министри и високопоставени представители на 35 страни, както и ръководители на разнообразни интернационалните организации, ще обсъдят въпроси от настоящия политически дневен ред. Те ще препотвърдят уговорката си за битка с антисемитизма и други форми на дискриминация, както и за запазване на историческата памет за Холокоста.

Захариева разкри какво се чака от Оперативна програма след оставката на Нено Димов

Очаква се участниците да одобряват декларация във връзка 75 години от освобождението на нацисткия концлагер Аушвиц-Биркенау.

Домакини на събитието са МАВХ и държавното управление на Люксембург.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР