Вицепремиерът и министър на туризма е разговаряла с дует Ритон“.

...
Вицепремиерът и министър на туризма е разговаряла с дует Ритон“.
Коментари Харесай

Здравко от Ритон гушна министърката на туризма

 Вицепремиерът и министър на туризма е разговаряла с дует " Ритон “. От пресцентъра илюстрираха визитата със фотография, на която Здравко е застанал в центъра, прегръщайки министърката и своята половинка в живота и на сцената Катя.  

Българската музика е извънредно известна както у нас, по този начин и по света, а Вие сте едни от емблемите на родната сцена, сподели министър Николова. И посочи, че българските музиканти и артисти способстват освен за развиването и популяризирането на родната музика, само че и на туризма. В последните години все по-търсен става така наречен концертен туризъм, разясни тя.

Вицепремиерът показа, че пораства броят на туристите, които избират да посетят дадена дестинация, подтикнати от съответно музикално събитие. По думите й политиката на Министерството на туризма е съсредоточена върху развиването на нишовия туризъм и в тази връзка музикалният, културният и концертният туризъм са извънредно значими. Министър Николова изрази вяра, че след пускане на всеобщото имунизиране културният живот ще се върне на предходните си равнища, с цел да се задоволят потребностите на обществото в тази посока.

От своя страна Катя и Здравко от " Ритон “ благодариха за оказаното внимание към тях и обявиха, че са отворени за подпомагане и партньорство с министерството в поддръжка на родния туризъм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР