Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров

...
Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров
Коментари Харесай

Вицепремиерът Лазаров се срещна с министъра на социалното развитие на Палестина

Вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров се срещна с министъра на общественото развиване на Палестина Ахмед Маждаляни. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на труда и обществената политика.

Двамата дадоха висока оценка на двустранните връзки и показаха подготвеност за подготовка на съглашение за междуинституционално съдействие сред България и Палестина в областта на обществената политика.

Министър Лазаров и министър Маждаляни обмениха информация и опит за политиките и плановете в региона на общественото подкрепяне, обезпечаването на пълностоен живот на хората с увреждания, грижите за децата и фамилиите, равенството сред дамите и мъжете. Акцент в диалога бяха тактиките на България и Палестина за превъзмогване на бедността и насърчаването на икономическата интензивност на хората, които получават обществени помощ.

Министър Лазаров показа акценти от промените на грижите за деца, измененията в областта на общественото подкрепяне, както и идната промяна на дълготрайната грижа, чиято съществена цел е обезпечаването на качествени и налични интегрирани здравни и обществени услуги съгласно потребностите на възрастните и хората с увреждания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР