Вицепремиерът и министър на отбраната, както и лидер на ВМРО

...
Вицепремиерът и министър на отбраната, както и лидер на ВМРО
Коментари Харесай

Каракачанов защити правото си да показва среден пръст в ефир, онагледявал казаното

Вицепремиерът и министър на защитата, както и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов е подготвен да покаже междинен пръст в ефирен ефир, с цел да онагледи думите си, само че не би стигнал по-далеч от това. Това се разбра от изявлението му тази заран за " Нова телевизия ".

Той беше помолен да разяснява неприличния жест, който сподели в изявление за " Канал 3 " предходната седмица. Вицепремиерът на България разясни, че с жеста е онагледил това, което бил направил освободеният предварително и условно от пандиза австралиец Джок Полфрийман, който бил посочил междинен пръст " на българското общество ".

" Аз обяснявах, че когато той излизаше от пандиза, с лукав звук изпрати доста поздрави до шефа на пандиза, тъй като шефът даде негативно мнение за него. Само че съдът - демократичният, демократичният съд, не се преценява с мнението на затворническата администрация ", сподели Каракачанов.

Адвокатът на Полфрийман оспорва довереникът му да е показвал междинен пръст при освобождението си, даже и единствено поради обстоятелството, че е бил с вързани ръце, в общественото пространстранство няма видеоматериал, който да удостоверява твърдяното от Каракачанов.

В отговор на въпрос дали проявлението на междинен пръст даже и за да онагледи говоренето си е в сходство с държавническия му пост, Каракачанов отговори: " А това, че съм вицепремиер, не значи, че не мога да имам страсти и да ги показвам ". И попита: " Искате ли да го покажа отново? " Приканен от водещия да го направи, отговори: " Това се споделя подбуждане. "

Запитан дали би онагледил пред камерите и държанието на футболен ентусиаст, който посочил задните си елементи на стадиона, Каракачанов отговори: " Нали приказваме съществено? За какво събуване на гащи приказваме? ".

Вицепремиерът продължи тематиката като насочи нападки към правосъдния състав, издал решението за освобождението на Полфрийман. " Съдът сподели междинен пръст на обществото, за какво не попитате същия този арбитър кои каузи е гледал във времето обратно?! ", сподели Каракачанов. Заради решението на съда Вътрешна македонска революционна организация, чийто водач е Каракачанов, изиска предишния месец Висшият правосъден съвет да стартира дисциплинарно произвеждане против ръководителя на правосъдния състав Калин Калпакчиев.

Каракачанов назова " цялостни нелепости на ултралиберални коментатори " тезата, че откакто Северна Македония не получи покана за присъединение към Европейски Съюз и в страната са планувани предварителни избори, това ще затрудни връзките с България и договарянията за общата история. Запитан дали позицията му против интеграцията на Скопие не опонира на националните цели, отговори, че ползата на България стои " над клишетата за европейски фамилии ", а приоритет е Северна Македония да стане член на Европейски Съюз, само че " откакто почисти своята политика и процедура да основава еднаквост на популацията посредством втълпяване на ненавист към България ".

Каракачанов отхвърли и съмненията, че на локалните избори Вътрешна македонска революционна организация ще изтъргува поддръжката си за претендента на ГЕРБ в София против своя претендент Славчо Атанасов в Пловдив.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР