Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов се обяви против

...
Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов се обяви против
Коментари Харесай

Симеонов не подкрепя Сидеров за оставка на МВР шефа

Вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов се разгласи срещу настояването на оставка на вътрешния министър Младен Маринов от водача на " Атака " Волен Сидеров.

Коментарът си той направи пред публицисти, откакто взе присъединяване в Националния съвет за тристранно съдействие.

" В България административният капацитет е на привършване и решението на един проблем не е в настояването на оставки ", изясни Симеонов.

Припомняме, водачът на партия " Атака " Волен Сидоров изиска оставката на вътрешния министър откакто сред брачната половинка му Деница Сидерова и суданец на име Мажди Гамдур имаше словесна офанзива на пътя . Министерство на вътрешните работи е безусловно прогнила система. Ще бъда срещу да отделят над 1 милиарда лв. за прогнила и корумпирана система. Ще упорствам от квотата на патриотите човек на " Атака " да оглави Министерство на вътрешните работи , съобщи Сидеров пред телевизия " Алфа ".

Сидеров упрекна Министерство на вътрешните работи в неистина. " Съпругата ми можеше да бъде убита, в случай че не беше излязла на " Симеоновско шосе " от тъмната уличка. Как да запазиш положителния звук, като суданец атакува жена ми, а полицията не желае да се намесва . Двама дебели служители на реда пушеха в лицето ми, а суданецът ми демонстрира междинен пръст ", описа Волен Сидеров пред телевизия " Европа " след случая.

На въпрос дали разполага с някаква информация за зверското ликвидиране на публицистиката Виктория Маринова в Рус е, вицепремиерът означи, че няма информация, само че по думите му в действителност се касае за зверско ликвидиране.

Симеонов разясни по тематиката от Националния съвет за тристранно съдействие, че когато си в коалиция в отношение едно към три и половина, било обикновено да се отстъпи от позиции по отношение на административната данъчна философия. " Ние отстъпихме от нашата позиция, не го отхвърлям ", установи той и добави, че минималният оборот на компаниите е бил 8 милиона лв., а в този момент ще бъде 4 милиона оборот.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР