Вицепремиерът Асен Василев е избягал пред подземния паркинг на НДК

...
Вицепремиерът Асен Василев е избягал пред подземния паркинг на НДК
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ уплашиха „телевизионният тигър“ Асен Василев. Министърът бяга през подземният паркинг на НДК


Вицепремиерът Асен Василев е избягал пред подземния паркинг на НДК от младежите на ГЕРБ след присъединяване му в Би Ти Ви. Това заяви Николай Алгафари във фейсбук. Ето какво написа той:

Телевизионният тигър Асен Василев се уплаши от младежите на ГЕРБ. С група сътрудници взехме решение да изчакаме господин министъра преди присъединяване му в БТВ и да му подарим няколко чифта белезници, с които да ни арестува и хвърли за 5 година в пандиза. Нали по този начин ни се заканваше по тв приемника смелчагата! Какво се случи обаче – на влизане Василев влезе от задния вход и избегна срещата с нас. Решихме да го изчакаме на излизане, може да е бързал за ефир. Чакахме общително и на трите изхода на бтв.
Над 20 служители на реда пазеха Асен Василев от националната обич.
През това време на всеки от трите входа пристигнаха по 2 патрулки и 1 бус на жандармерията – общо 6 автомобила, 3 буса и над 20 униформени! А ние единствено искахме да поговорим с Асен, нали с Киро обещаваха, че ще вървят пеш и ще приказват с всеки жител. Ефирният мъжага обаче избяга позорно през подземния паркинг на НДК и видяхме единствено задницата на министерския му автомобил. Този надмина и Орешарски, който най-малко ползваше единствено задните входове/изходи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР