Вицекапитанът на Нигерия Уилиям Троост-Еконг демонстрира сериозно самочувствие преди днешния

...
Вицекапитанът на Нигерия Уилиям Троост-Еконг демонстрира сериозно самочувствие преди днешния
Коментари Харесай

Вицекапитанът на Нигерия: Фирмино, Неймар и Жезус са нулева заплаха

Вицекапитанът на Нигерия Уилиям Троост-Еконг показва съществено самочувствие преди днешния другарски мач против Бразилия. Футболистът на Удинезе разгласи, че в състава на „ суперорлите” има футболисти, които са на равнището на Неймар, Роберто Фирмино и Габриел Жезус, а затова упоменатите нападатели няма да бъдат опасност.

Очевидно настроенията в Нигерия са високи по отношение на идния двубой, започващ в 15 часа българско време през днешния ден. Може би повода се крие във обстоятелството, че преди броени дни Сенегал заставам извънредно добре против първенеца в Копа Америка и се добра реми 1:1.

„ Аз съм толкоз благополучен, че съм част от тима, който ще се изправи против Бразилия в Сингапур”, съобщи 26-годишният Троост-Еконг. В редиците на нигерийците попадна и крилото на родния ЦСКА Вив Соломон-Отабор.

„ Всички знаем на какво е кадърен бразилският отбор, тъй като гледахме мача им против Сенегал. Аз съм сигурен, че против нас те ще изгарят от неспокойствие да реализират положителен резултат (от финала в Копа Америка насам Бразилия е в серия от 3 следващи мача без победа – б.р.).”

„ Ние обаче имаме играчи, които са също толкоз положителни, колкото са Неймар, Фирмино и Жезус. Те несъмнено не крият никаква опасност за нас”, добави Троост-Еконг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР