Витоша X lines 2018 бе отложено от 17-18 март за

...
Витоша X lines 2018 бе отложено от 17-18 март за
Коментари Харесай

Екстремни скиори и бордисти мерят сили на Витоша през уикенда

Витоша X lines 2018 бе отсрочено от 17-18 март за този уикенд заради неприятни метеорологични условия. Организаторите се надяват тази събота, 31 март, времето да е по-благосклонно и да съумеят да проведат сполучливо зрелищното ски и сноуборд съревнование в оптимално положителни условия.

Екстремната конкуренция в бездънен сняг се организира в региона на Витошко Лале 2 и Резньовете, като по традиция провокира някои от най-хубавите родни скиори и сноубордисти, както и доста млади гении, подготвени да покажат уменията си и да премерят сили отвън обработените писти.

Фрийрайд конкуренцията се организира за четвърта поредна година и с всяко минало издание се радва на все по-голям интерес от страна на участници и аудитория, част е от календара на София 2018 – Европейска столица на спорта и досега за присъединяване са се записали рекордния брой от над 100 индивида.

Витоша X lines е първото сходно събитие в България, което дава опция на деца и младежи да се допрян до тръпката от карането отвън пистите в обезопасена среда, като им оказва помощ да придобият нужните познания и опит и най-много да се забавляват.

Терена на надпреварата ще бъде разграничен на няколко съществени зони – ще има настрана трасе за деца и младежи, както и такова за огромни. Специално за публиката ще бъде обособена зона за фенове и медии, от където свободно ще може да се следи надпреварата и ще има разполагаем безвъзмездни топли питиета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР