„Витоша ски“ АД неведнъж е заявявала своето желание да подмени

...
„Витоша ски“ АД неведнъж е заявявала своето желание да подмени
Коментари Харесай

Има начин за модернизацията на Витоша

„ Витоша ски “ АД нееднократно е заявявала своето предпочитание да подмени старите, амортизирани въжени линии на територията на Природен парк „ Витоша “ с нови такива, по съществуващите трасета.

Нашата цел е да създадем елементарен, бърз и екологичен достъп до планината и още веднъж да я превърнем в обичано място за спорт и туризъм, пишат на фейсбук страницата си от компанията. По този метод ще бъде обезпечен целогодишен достъп до планината за практикуването на всички типове спорт.

Преди време се обърнахме посредством медиите към вас и поканихме всеки, който знае по какъв начин да извървим невъзможната съгласно нас процедура по подмяната им, като декларирахме, че тази помощ няма да бъде безплатна. Тогава никой не се отзова и ние продължихме да търсим вид и да чакаме. Но през вчерашния ден от публикацията „ Пет пъти по-малко лифтове.

Какъв е казусът на Витоша? на Теодора Бързакова в „ Свободна Европа “ - разбрахме, че има метод. В публикацията тя цитира някогашният шеф на Природен парк „ Витоша “ господин Тома Белев, при чието ръководство беше признат Плана за ръководство на Политическа партия „ Витоша “. Той е и един от създателите на текстовете на Закона за горите свързани с построяването на лифтове и ски-писти.

Радваме се, че той знае метода и го каним най-официално за съветник, който да покаже пътя, по който можем да създадем законно Витоша налична, съвременна за всички гости. Ние имаме две оферти от водещи международни компании за въжени уреди за подмяната на лифта „ Княжево- Копитото “.

Ако господин Белев одобри нашата покана, за заплащане, което той самичък дефинира, с цел да приготви нужните административни процедури и да получим съответните позволения за законна замяна на лифта, ние сме подготвени да стартираме с подмяната още през пролетта. Всички дейности и стъпки ще бъдат публично оповестявани на уеб страницата ни.

Ще изпратим публична покана на господин Белев посредством Столичен общински съвет и се надяваме той да способства за идеята - Витоша да стане една съвременна и налична планина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР