Витоша продължава да отстоява становището си, че ще бойкотира мача

...
Витоша продължава да отстоява становището си, че ще бойкотира мача
Коментари Харесай

"Витоша" настоява за бойкот на мача с "Левски"

" Витоша " продължава да отстоява мнението си, че ще бойкотира мача с " Левски ", в случай че той не се играе на стадиона в село Бистрица. Срещата ще е от 20.30 ч. в събота, а полицията го смята за рисков поради скупчването на доста почитатели на " сините ", и по нейно гледище БФС разпореди да се играе на Националния стадион " Васил Левски ".

" Категорични сме в позицията си да бойкотираме мача с " Левски ", в случай че не ни разрешат да сме си на нашия стадион - сподели основният управител на " Витоша " Костадин Ангелов пред gong.bg. - За развиването на един клуб най-важна е материалната база. Инвестирахме много средства и подобрихме оборудването в Бистрица. Имаме лиценз и всички нужни документи. Вместо да създадем празник, би трябвало да домакинстваме на " Васил Левски ". Не считаме, че това е редно. Ние даваме пари за нашата база, а не за заплати на чужденци ".

Ангелов обаче счита, че има прогрес и може би въпреки всичко " Витоша " и " Левски " ще играят в Бистрица: " По искане на БФС пратихме публично предложение ние да поемем вътрешната защита, а полицията - външната. Нямаме нищо срещу БФС или полицията. Просто желанието ни е да играем вкъщи и се надявам всичко да бъде наред. "

Мениджърът на последния в класирането добави, че не се тормози от изваждане на тима от шампионата, в случай че се стигне до протест. " Нека ни извадят! ", отсече Ангелов.

Сред причините на " Витоша " са, че този мач по принцип не провокира огромен зрителски интерес и че наемът на националния стадион ще коства най-малко 20 000 лева Впрочем по същия метод БФС не разреши поради полицията на " Царско село " да семейства против " Левски " на декларирания за шампионата стадион " Славия ". Въпреки митингите на новака в елита мачът се игра на националния стадион на 5 август, само че публиката бе едвам от 650 души.

Същевременно в " Левски " си имат други проблеми след тежката домакинска загуба от " Берое " с 1:3. Капитанът Живко Миланов обаче счита, че отборът не е разтърсен.

" Трябва да имаш 22-ма равностойни футболисти, с цел да се бориш за купата. Това може и да е неточност на управлението. " Левски " имаше добър тим на старта на сезона в Европа и шампионата, само че проблем беше късата аварийна пейка. Моето мнение е, че се нуждаем от няколко опитни играчи - сподели бранителят пред " Спортал ". - Започваме да ставаме колектив. Много играчи напуснаха, идват нови. Един Мазурек да вземем за пример - той е доста сгънат, би трябвало му време. Но не може да се приказва за разлюляване - това е " Левски ". Винаги е имало стрес и напрежение в този тим. Винаги те поддържат, когато играеш добре, само че би трябвало да си понесеш следствията, когато сгрешиш. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР