Витоша победи след обрат от 0:1 до 2:1 у дома

...
Витоша победи след обрат от 0:1 до 2:1 у дома
Коментари Харесай

"Витоша" обърна "Дунав" на старта в Първа лига

" Витоша " победи след поврат от 0:1 до 2:1 вкъщи състава на " Дунав " Русе в първия мач от новия сезон в Първа лига. Срещата беше дебют за новия треньор на бистричани Росен Кирилов.

Още в четвъртата минута Ахмед Ахмедов вкара първия гол за новия сезон. Светослав Ковачев напредна и стреля по земя, само че вратарят Николай Георгиев не се намеси добре и намиращият се наоколо Ахмедов прати топката в мрежата.
Снимка: Lap.bg
В 15-ата минута Светослав Ковачев още веднъж направи отличен пробив и стреля, само че топката рикошира и попадна в Иван Коконов. Последва нов удар, само че около гредата на Георгиев.

Шест минути преди почивката домакините бяха покрай равнене, само че удар с глава на Георги Купенов попадна в тялото на Мартин Ковачев.

През второто полувреме " Витоша " направи цялостен поврат. В 62-ата минута се стигна до дузпа в интерес на домакините. Наско Милев открадна топката и навлезе в наказателното поле, като беше фаулиран от вратаря Станислав Антонов. Нападателят застана зад топката и невъзмутимо осъществя от бялата точка.
Снимка: Lap.bg
Само 120 секунди по-късно Стефан Христов направи резултата 2:1 след подаване отдясно на Георги Амзин.

В 67-ата минута изстрел на Даниел Кутев беше блокиран от отбраната на " драконите ".

Десет минути преди края на постоянното време Радко Мутафчийски стреля рисково с глава, само че топката мина на сантиметри от гредата и излезе в навън.

В 82-ата минута удар с глава на Глаусио Силва срещна напречната греда на вратата на домакините и по-късно вратарят Николай Георгиев мазета кълбото в корнер.
Снимка: Lap.bg
Четири минути по-късно отдалечен шут на Борислав Балджийски също се отби в гредата зад стража Георгиев.

В добавеното време на срещата се стигна до изгонването на общо трима футболисти. Главният арбитър Ивайло Стоянов в профил от игра с червени картони Анти Рениа и Петков Цанков от " Витоша ", както и Красимир Станоев от " Дунав " поради сдърпване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР