Витоша (Бистрица) заплаши да бойкотира мача с Левски. В основата

...
Витоша (Бистрица) заплаши да бойкотира мача с Левски. В основата
Коментари Харесай

"Витоша" заплаши да бойкотира мача с "Левски"

Витоша " (Бистрица) заплаши да бойкотира мача с " Левски ". В основата на недоволството е решението срещата да се играе на " Васил Левски ", се схваща от мнението, оповестено в уеб страницата на клуба.

Двубоят е плануван за събота от 20.30 часа. След пет загуби от пет мача в Първа лига " Витоша " приема сините, като упорства да семейства на своя стадион в Бистрица.

От Спортно-техническата комисия на БФС показаха в малко известие, че " поради рисковия темперамент на срещата и подписан протокол за защита със Столична дирекция на вътрешните работи " дуелът би трябвало да е на националния стадион. Според правилника всеки мач в София, който се одобри за рисков, се играе на " Васил Левски ".

" Защо ни накараха да създадем стадиона си, в случай че не ни разрешават да го използваме ", попита основният управител на " Витоша " Костадин Ангелов пред " Дневник ". Служителите на пресслужбата на БФС не бяха открити за коментар.

В позицията си " Витоша " показва, че " управлението на клуба е надълбоко разочаровано от следващото решение за кой ли път да не ни бъде разрешено да приемем " Левски " на личния си стадион ". От клуба са безапелационни, че в случай че мачът остане на " Васил Левски ", тимът няма да излезе.

" Едно домакинство на националния стадион освен че не провокира сериозен зрителски интерес, което води до липса на каквато и да е атмосфера, от което страдат най-много футболистите, само че и коства на клуба над 20 хиляди лв., които мъчно могат да се възстановят от доходи от билети, което действително е единственият метод за финансови приходи ", се споделя в позицията на клуба.


© LAP.bg

" Царско село " семейства на стадиона на " Славия ", само че за мача с " Левски " трябваше да наеме националния стадион

Това е следващ случай, в който на тим от София се постанова да одобри " Левски " на националния стадион. Миналия сезон това стана със " Славия ", а този - с " Царско село ". Като мотив за определянето на мача за рисков беше посочен спорът сред две фенски фракции на " Левски ".

Ангелов сподели пред " Дневник ", че клубът даже е склонен да настани своите ентусиасти на най-малката естрада, а всички останали да са разполагаем на почитателите на сините. " Ние неслучайно строихме този стадион и той стана един от най-хубавите в София ", сподели той, само че не уточни какъв брой е коствала модернизацията на оборудването.

Според него с сходно решение се опорочава празникът, който би се получил в Бистрица. " Нас какво ни интересуват проблемите на " Левски ". Ако в действителност комисията се въздейства от това, доста тъпо. Искаме мачът да се играе на стадиона ни ", добави Ангелов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР