Витоша Бистрица записа едва втората си победа от началото на

...
Витоша Бистрица записа едва втората си победа от началото на
Коментари Харесай

Пирин - Витоша 1:2 /репортаж/

Витоша Бистрица записа едвам втората си победа от началото на целия сезон, само че тя се оказа изцяло задоволителна отборът да продължи да се бори за оцеляването си. И да запрати във Втора лига коравият отбор на Пирин.

"Тигрите " надвиха с 2:1 в мач, белязан от абсурден втори гол в тяхна изгода, и по този начин не престават борбата за спасението си. Това ще се случи в още един бараж против втория в класирането на Втора лига Локомотив София в петък.

Радко Мутафчийски откри за гостите от Бистрица с гол в 60-та минута с глава, а три по-късно Григор Долапчиев удвои, само че след ужасяваща съдийска неточност. Тогава Петко Цанков откри тарана зад отбраната, а той беше най-малко с метър в засада. Страничният съдия подвигна флага си, само че основният Станислав Тодоров не зачете решението му и разреши играта да продължи.

Това разреши на Долапчиев да означи, макар че всички играчи на "орлетата " бяха спрели да играят. В 66-та минута пиринци понижиха и върнаха интригата посредством Костадин Ничев, само че до края на дуела по този начин и не съумяха да стигнат до тъждество, с цел да се спасят и в последна сметка Витоша с едвам втората си победа този сезон и първа като посетител, стигнаха още един бараж.

Вижте най-интересните моменти от срещата в репортажа!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР