Витоша (Бистрица) преосмисли позицията си и обяви, че няма да

...
Витоша (Бистрица) преосмисли позицията си и обяви, че няма да
Коментари Харесай

"Витоша" размисли и ще приеме "Левски" на националния стадион

Витоша " (Бистрица) премисли позицията си и разгласи, че няма да бойкотира мача с " Левски ". Двубоят остава както е по стратегия в събота на националния стадион.

Преди ден " Витоша " разгласи, че няма да се яви за срещата, в случай че тя не се играе в Бистрица. От клуба акцентираха, че наемът на националния стадион е 20 000 лв. и е прекомерно висок, а въпреки това се губи и празникът.

Главният управител на " Витоша " Костадин Ангелов даже съобщи пред " Дарик ", че е подготвен клубът да бъде изваден от елита, само че ще отстоява позицията си поради вложените средства в модернизацията на своя стадион, тъй че да дава отговор на условията.

Около 24 часа по-късно " Витоша " заяви, че е реализиран компромис с БФС " в името на футбола и интереса на почитателите ".

" Предстоящият дуел с " Левски " ще се изиграе на Националния стадион " Васил Левски ", само че нашият клуб има уверението от футболната централа, че това е последният случай, в който ще одобри сините или алените (ЦСКА) в центъра на столицата. От тук нататък всички мачове със столичните грандове - без значение дали в Първа лига, или за Купа на България, ще се организират на стадион " Витоша " в Бистрица, където е домът на " тигрите ", се споделя в информацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР