Витомир Саръиванов е новият шеф на спорта в БНТ, обявиха

...
Витомир Саръиванов е новият шеф на спорта в БНТ, обявиха
Коментари Харесай

Витомир Саръиванов оглави спорта в БНТ

Витомир Саръиванов е новият началник на спорта в Българска национална телевизия, оповестиха от националната телевизия. Той заема поста, овакантен след раздялата с Методи Манченко, който беше освободен дни преди международното състезание по футбол.
" От през днешния ден той (Саръиванов) поема длъжността основен продуцент на продуцентски център " Спорт " към дирекция " Информация " в публичната телевизия ", се споделя в информацията на Българска национална телевизия. В нея се показва, че Саръиванов има над 20-годишен опит в телевизионната публицистика, а професионалният му път стартира точно в Българска национална телевизия, където неговите качества вижда починалият акад. Хачо Бояджиев.
Новият началник на спорта на Българска национална телевизия е работил като коментатор, водещ или продуцент във водещите малките екрани в България.
" Приключилото преди по-малко от месец международното състезание по футбол показва, че Българска национална телевизия разполага с екип от водачи в региона на спортната публицистика ", се споделя в известието до медиите.
От националната телевизия показват, че през лятото програмата е наситена с огромни спортни събития. От през днешния ден стартира излъчването на надпреварите от европейски шампионати 2018 - първото взаимно континентално състезание, сплотяващо седем спорта.
Пред септември Българска национална телевизия ще предава международните шампионати по волейбол, художествена гимнастика и гребане за мъже и дами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР