Витанов беше попитан от студентите за политическата криза в страната

...
Витанов беше попитан от студентите за политическата криза в страната
Коментари Харесай

Петър Витанов: В момента БСП прилича на БФС

Витанов беше запитан от студентите за политическата рецесия в страната и изрази угриженост за положението освен на страната, само че и на партията.

„ Няма да кажа нищо повече, тъй като мястото на тази полемика е в Българска социалистическа партия и ще споделя това, което мисля за водачеството, в левицата пред моите съидейници “, сподели Витанов и добави, че партийните водачи би трябвало да бъдат визионери, посредници, да носят концепцията за положителна смяна.

„ Изправени сме пред нов международен ред. В момента всички устои са в руини, целият интернационален дневен ред ще претърпи пренареждане. И казусът е, че имаме разпад на остарелия дневен ред, само че нямаме към момента нов “, счита още Витанов.

„ Вярвам в бъдещето на Европейски Съюз, макар че сега той не се държи като решителен фактор в международния световен ред, само че за това има доста аргументи. Европа би трябвало да промени метода, по който взима по-гъвкаво външно-политическите решения “, сподели Витанов.

Студентите зададоха доста въпроси както за водачеството, по този начин и за настоящите тематики от дневния ред на Европейски Съюз като Зелената договорка.

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал: https://www.socialistsanddemocrats.eu/

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР