Витамин Б17 , който се намира в семената от кайсии

...
Витамин Б17 , който се намира в семената от кайсии
Коментари Харесай

Рекламираният като чудодеен метод за лечение на рак може да убие пациента далеч преди да го излекува

Витамин Б17, който се намира в семената от кайсии е все по-популярен различен лек за рак, само че специалисти предизвестяват за неговата токсичност и заплахата от неговото изразходване. Алтернативните способи за лекуване на рак постоянно съставляват последната сламка на вяра при хроничните заболели от рак, изключително при тези типове с ниска ставка за лекуване или оцеляване. Поради това, чудотворните способи са доста известни.

Един от тези “чудотворни ” методи е и лекуване на рак с витамин Б17, който се назовава още амигдалин. Този витамин за първи път е открит в горчивия бадем, а по-късно и в семената на кайсиите с помощта на химикът Ернст Т. Кребс.

Витамин Б17 се състои от една молекула бензалдехид (benzaldehyde), една молекула хидроцианид (HCN – hydrogen cyanide) и две молекули глюкоза (захар).

Бензалдехида и цианида са отровни детайли, а хората които залагат на този способ на лекуване на рака настояват, че тези токсични детайли концентрират действието си само върху раковите кафези. Но учените предизвестяват, че цианида в този лекарствен артикул може да убие болния, даже преди този момент да направи смъртоносното му заболяване, написа Daily Mail.

“Вземането на цианид под формата на семена от кайсии води до съществени странични резултати, като загуба на възприятието за досег и вдървеност в пръстите, само че също по този начин и гибел, в случай че отровата се натрупа в тялото ” , се споделя в предизвестието на английската организация за стандарти на храните и медикаментите.

Повечето уеб сайтове, които продават тези семена предлагат консумация от 10 до 12 от тях дневно за попречване на разширението на тумора. Това е половината от дозата, за която е открито, че е смъртоносна за здрав човек. При пациенти, лекувани с химиотерапия и с отслабен имунитет, даже и тази доза може да бъде съдбовна.

Допълнителни източници:

Много положително и в детайли изложение на легенди и действителности по отношение на въздействието на Витамин Б17 върху рак, високо кръвно и болежка.

Изследване на Cancer Research – United Kingdom.

Статия, съдържаща обстоен разбор, оповестена в Cancer Active.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР