Виталий Брижатий, бивш служител от Федералната служба за охрана (ФСО),

...
Виталий Брижатий, бивш служител от Федералната служба за охрана (ФСО),
Коментари Харесай

Бивш бодигард на Путин разкри най-големия му страх

Виталий Брижатий, някогашен чиновник от Федералната работа за защита (ФСО), отговаряща за сигурността на съветския президент, съобщи пред вестник „ Мирър “, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е „ захласнат “ за сигурността си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11702
По думите на Брижатий, който сега се укрива в Еквадор, Путин „ разполага с редица дворци по брега на морето “, откогато Русия анексира нелегално Крим през 2014-а година.

След окупацията на Крим, излазът към морето бе отцепен и в този момент локалните нямат достъп до него, уточни някогашният чиновник на ФСО, без да прецизира за кое море съответно става въпрос.

Според него даже хората от обкръжението му не знаят по кое време той е в някой от дворците си.

„ Казва им, че може да бъде там, само че може и да не е там... Той няма доверие в личните си хора, с изключение на единствено на един извънредно селекциониран кръг от доближени “, споделя още Брижатий.

Когато се чака да дойде някъде, постоянно се дава подправена информация за летището, на което ще кацне, като даже може да дойде и по море. Така се държи човек, който се опасява за живота си, споделя още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР