Виталик Бутерин, един от създателите на Етериум, наскоро сподели ценни

...
Виталик Бутерин, един от създателите на Етериум, наскоро сподели ценни
Коментари Харесай

4 финансови съвета от основателят на Етериум

Виталик Бутерин, един от основателите на Етериум, неотдавна показа скъпи хрумвания на фона на непредсказуемостта на пазарите на криптовалути.

Неотдавнашните му забележки обгръщат финансова философия, която съчетава обичайни капиталови подходи със модерни вероятности, предлагайки съответност в днешния цифров пейзаж.

4 Финансови мъдрости от Виталик Бутерин

На първо място , Бутерин акцентира смисъла на диверсификацията. С бързата поява на нови способи за вложение, разпределянето на активите в разнообразни браншове може да помогне за понижаване на рисковете. Това повтаря обичайните капиталови тактики и се съгласува добре с динамичния крипто пазар.

Второ , крипто специалистът акцентира смисъла на спестяването. Бутерин посъветва да се построи финансов фонд, който може да покрие разноски за няколко години. Този принцип акцентира концепцията, че финансовата сигурност се простира оттатък натрупването на благосъстояние, изключително във времена на икономическа неустановеност и съмнения на пазарите на труда.

Третата му точка акцентира цената на “ ” портфейл – рекомендация, която може да контрастира с вълнуващите вложения с високи залози. Тя обаче отразява едно отдавнашно разбиране: поредните, надеждни вложения постоянно носят дълготрайни изгоди.

Сред привлекателността на приказките за неочаквани благосъстояния, препоръките на Бутерин акцентират мъдростта на постоянния и внимателен капиталов избор.

И най-после , Бутерин предизвести за несъразмерния ливъридж, по-специално за всичко, което надвишава 2х. Този съвет е изключително настоящ при търговията с криптовалути, където високият ливъридж може да докара до обилни загуби. Установявайки това ограничаване, Бутерин се застъпи за виновни капиталови практики, давайки приоритет на трайната непоклатимост пред краткосрочните облаги.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР