Висшият съдебен съвет (ВСС) окончателно загуби своя авторитет пред обществото.

...
Висшият съдебен съвет (ВСС) окончателно загуби своя авторитет пред обществото.
Коментари Харесай

ДБ и ДПС сблъскаха позиции за отстраняването на главния прокурор

Висшият правосъден съвет (ВСС) дефинитивно загуби своя престиж пред обществото . Това съобщи от трибуната на Народно събрание депутатът Атанас Славов в декларация от името на ПГ на Демократична България във връзка несполучливия опит за Той се разгласи против неналичието на благоприятни условия за търсене на отговорност на Гешев. Необходима е процедура, която да не зависи от лоялността на членовете на Висш съдебен съвет.

Идеите за промяна на правосъдната система са борба Демократична България , както посочи националният представител. Няма да се откажем от тази съществена стратегическа цел, акцентира той. Битката щяла да продължи, до момента в който господство на правото се трансформира в необратим избор на цялото българско общество.
 Политическа партия прикани за гласове на изборите против
Политическа партия прикани за гласове на изборите против " модела на Гешев "

Пазителят на модела Борисов остана на поста си, обявиха от партията

Декларацията на Демократична България провокира реакцията на Движение за права и свободи. Лидерът Мустафа Карадайъ изясни, че върховенството на правото стартира със съблюдаване на Конституцията . Когато е належащо се внасят промени в законите и Конституцията. Движение за права и свободи са внесли промени, с цел да може основният прокурор да бъде разследван, както напомни Карадайъ . Ако Демократична България са желали следствие на основния прокурор трябвало да внесат за разглеждане съответните законодателни промени, а не да вършат с лозунги промени. Текстовете стоят при вас черно на бяло, напомни водачът на Движение за права и свободи.
 Иван Гешев остава основен прокурор
Иван Гешев остава основен прокурор

След повече от 13 часа дебати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР