Висшият съд в Белград разглежда допълнителната молба на българската прокуратура

...
Висшият съд в Белград разглежда допълнителната молба на българската прокуратура
Коментари Харесай

Белград разглежда молбата за екстрадирането на Цветан Василев

Висшият съд в Белград преглежда спомагателната молба на българската прокуратура за изгонването на избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев.

Това оповестяват от съда, осведоми сръбската редакция на радио „ Свободна Европа”.

Припомняме ви, че идва безусловно след дни, откакто основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във осведоми европейските институции, че Белград към този момент 6 години не екстрадира Василев.

Гешев от Брюксел: Русия пази Цветан Василев в Сърбия

Съдът в сръбската столица преглежда спомагателното искане от страна на прокуратурата в България с дата 24 октомври 2019 година

По думите на професор по право е необичайност толкоз години да се взема решение подобен обикновен въпрос ( изгонването на Цв. Василев).

В писмото си по тематиката Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във осведоми, че към сегашния миг са изтекли близо 5 години и 6 месеца от изпращането до сръбските управляващи по съответния ред на първичната молба, както и 4 години и 8 месеца от изпращането на спомагателната молба за екстрадиция на въпросното лице.

Гешев с писмо поради Белград и Цветан Василев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР