Висшите органи на всички партии в коалицията Продължаваме промяната -

...
Висшите органи на всички партии в коалицията Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Кабинетът на взаимното полудоверие на финалната права

Висшите органи на всички партии в обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " са приели, детайлизиран с претендента на ГЕРБ Мария Габриел . Това удостовери в коридорите на Народното събрание кандидат-премиерът на " Промяната " акад. Николай Денков. В същото време , само че в персонално качество Денков съобщи, че се доверява на Габриел.

" Изчакваме Мария Габриел, ще имаме още един заключителен диалог. Това, което през вчерашния ден вечерта стана, е, че през всички национални препоръки на нашата коалиция беше признат този състав. Тоест това, което излезе в края на деня, това сме предложили ", удостовери в действителност изтеклия през вчерашния ден в медиите проектосъстав на Министерския съвет Денков.

даже още преди да бъде връчен и първият мандат, което стана по гледище на Бойко Борисов, бил препоръчан в напълно друга обстановка, до момента в който в този момент ще се търси необятна парламентарна поддръжка, акцентира той. Освен това - в чисто експертен проект името на Асен Василев било най-подходящото за поста министър на финансите.
 Радев: Целувката сред Борисов и Петков би родила единствено омерзение
Радев: Целувката сред Борисов и Петков би родила единствено омерзение

Това разяснява президентът преди срещата на върха на ЕПО в Молдова

" В състава има изключителни специалисти, няколко политически лица трябваше да ги изтеглим, с цел да стане по-неутрален малко кабинетът. Съставът би трябвало да бъде и публично допустим - с цел да търсим парламентарно болшинство, би трябвало да имаме социална поддръжка, всеки от тези хора си тежи на мястото ", уточни националният представител.

Според Денков трябвало да се разбере още, че измежду главните аргументи да има сглобка сред " положителните сили " и ГЕРБ е, завършването на процеса на, законите по ПВУ и редица други промени.

Оказва се обаче, че в последна сметка доверието няма да бъде най-силната страна на готвещата се коалиция. " Истината е, че си нямаме доверие . Това, което виждам в диалозите с Мария Габриел, е, че към нея може да имаме доверие, диалозите вървят градивно ", сподели претендентът за министър-председател.
 След 3 часа размразяване на ледове диалозите сред Политическа партия и ГЕРБ вървят градивно
След 3 часа размразяване на ледове диалозите сред Политическа партия и ГЕРБ вървят градивно

Обсъждат се съответни имена за проектокабинета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР