Висши служители от кампаниите на Ники Хейли и Рон ДеСантис

...
Висши служители от кампаниите на Ники Хейли и Рон ДеСантис
Коментари Харесай

Кампаниите на Хейли и ДеСантис представят аргументи пред основните донори на Републиканската партия

Висши чиновници от акциите на Ники Хейли и Рон ДеСантис показаха своя случай в петък пред главните републикански донори, до момента в който двамата се състезават да се нареждат като най-жизнеспособната опция на някогашния президент Доналд Тръмп.

Пред стая с бъдещи най-хубави донори, събрани в Тексас, екипът на DeSantis твърди, че в случай че Хейли излезе от конкуренцията, нейният дял от бюлетините ще отскочи до претенденти, разнообразни от Тръмп, сподели един от присъстващите на CNN. Но в случай че ДеСантис към този момент не беше в конкуренцията, твърди акцията му, поддръжниците му значително ще се реалокират към Тръмп, което значи, че наличието на губернатора на Флорида в конкуренцията е по-голяма опасност за възможностите на Тръмп за номинацията.

Самият ДеСантис направи този мотив обществено по време на предизборна акция в Ню Хемпшир в петък, като сподели на кореспонденти: „ Ако не бях на фотографията, множеството от тези гласоподаватели, които ще вземат участие в секта за мен, биха отишли ​​при Тръмп, те нямаше да отидат при Хейли. ”

„ Хората могат да поддържат който желаят, само че дано просто не се заблуждаваме, че номинираният за Републиканската партия или ще бъде Доналд Тръмп, или ще бъда аз. Няма път за никой различен “, добави ДеСантис.

Кампанията на DeSantis също показа на донорите анкета в Айова, която демонстрира придвижване след втория спор.

„ Движим се в точното време “, сподели консултант на DeSantis на групата, съгласно втори участник.

Те също по този начин твърдяха, че най-хубавият път за прекъсване на Тръмп е в Айова и споделиха, че акцията на DeSantis е най-добре позиционираната в щата Хоуки, съгласно човек, осведомен с тяхното показване. Презентацията включваше и пояснение по какъв начин акцията им е в по-добра финансова позиция, в сравнение с през лятото.

Съветниците по акцията на ДеСантис и Хейли бяха въведени тъкмо преди и незабавно след съответните им презентации през днешния ден, добави вторият участник, тъй че нито една от страните не можа да чуе съответния мотив на противника си.

Източник, осведомен с причините от лагера на Хейли, сподели, че нейният екип е направил аргумента, че някогашният губернатор на Южна Каролина и дипломат на Организация на обединените нации е пред ДеСантис в Ню Хемпшир и Южна Каролина и е еднакъв в Айова. „ По всеки индикатор Ники се движи нагоре, а Рон се движи надолу “, сподели индивидът. „ Това е съревнование за двама: един мъж и една жена. “

Нейният лагер също по този начин означи, че Хейли по-рано разгласи, че е завършила третото тримесечие с 9 милиона $ налични пари за първичните избори, надминавайки 5 милиона $ в първоначални долари, които акцията на DeSantis сподели, че има разполагаем. ДеСантис разчита в огромна степен на супер PAC, с цел да подсигурява неговата рекламна и акция инфраструктура.

Събитието беше проведено от American Opportunity, група, чиито членове са измежду някои от най-големите имена в републиканските финансови кръгове, в това число милиардерите от хедж фондове Пол Сингър и Кен Грифин, предприемачът на недвижими парцели Харлан Кроу и някои членове на семейство Рикетс - чийто патриарх, Джо Рикетс, основава брокерския колос TD Ameritrade.

Срещата идва, когато някои републикански донори показват възходяща угриженост по отношение на господството на Тръмп над останалата част от републиканското поле и обществено се тревожат, че той ще загуби общите избори, в случай че партията го номинира идната година.

Джесика Дийн и Кит Махер от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР