Висши ръководители на администрацията на Байдън, висши служители на Пентагона

...
Висши ръководители на администрацията на Байдън, висши служители на Пентагона
Коментари Харесай

Представители на Байдън не са знаели, че министърът на отбраната на САЩ е в болница

Висши ръководители на администрацията на Байдън, висши чиновници на Пентагона и членове на Конгреса не са знаели дни наред, че министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е бил в болница от понеделник, споделиха американски чиновници, защото завъртяха се въпроси по отношение на положението му и секретността към него.

Пентагонът не осведоми Съвета за национална сигурност на Белия дом или основния консултант Джейк Съливан за приемането на господин Остин в болничното заведение в Националния боен медицински център Уолтър Рийд в Бетесда, Мериленд, до четвъртък, съгласно двама чиновници на администрацията.

Неуспехът на Пентагона да разкрие приемането в болничното заведение на господин Остин в продължение на дни отразява зашеметяващата липса на бистрота по отношение на болестта му, какъв брой съществено е било и по кое време може да бъде освободен.

Подобна секретност, във време, когато Съединените щати жонглират с безчет рецесии в националната сигурност, опонира на естествената процедура с президента и други висши американски сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР