Висши представители на властта в Москва коментираха драмите с уволнението

...
Висши представители на властта в Москва коментираха драмите с уволнението
Коментари Харесай

Москва за драмите със Залужни в Киев: Това е пълен разпад и агония на режима

Висши представители на властта в Москва разясниха драмите с уволнението на ген. Валерий Залужни като главнокомандващ Въоръжените сили на Украйна (ВСУ).

" За мен е явно - това е цялостна мъка. Това е цялостен разпад, към този момент финален разпад на държавността - както на лостовете за ръководство, ката и на цялата система за ръководство. Тя по принцип липсва, там всичко се върти към хранилката, към която цялата тази глутница се лута, чакайки по кое време ще дойдат следващите подаяния ", разяснява говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова, представена от съветските медии.

" Това е, което остана от украинската администрация ", добави Захарова в ефира на радио Sputnik.

Захарова напомни, че по-рано Володимир Зеленски към този момент се отърва от целия собствен екип, който пристигна във властта дружно с него.

" Те се самоунищожават едни други и по този начин ще е до самия им край ", обобщи Захарова.

" Там нищо не върви както би трябвало ", разяснява и представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред публицисти.

" Очевидно е едно - киевският режим има доста проблеми, нищо не върви както би трябвало. Очевидно е, че провалилото се контранастъпление и проблемите на фронта водят до растеж на несъгласията измежду представителите на киевския режим - и във военната върхушка, и в цивилната. И тези несъгласия ще порастват с триумфа на Специалната ни военна интервенция ", съобщи прессекретарят на президента Путин.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР