Висши представители на УАЗ говориха за перспективите за развитието на

...
Висши представители на УАЗ говориха за перспективите за развитието на
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Почти всички УАЗ-ки минават на ток

Висши представители на УАЗ приказваха за вероятностите за развиването на линията електрически транспортни средства на марката. От тези изявления стана ясно, че компанията има намерение да премине към електрическа двигателна сила и това важи за съвсем цялата ѝ моделна гама.

В показания отчет се споделя, че бъдещето на УАЗ към този момент ще бъде обвързвано извънредно с електрическия превоз. Бъдещите коли ще бъдат основани на технологията, създадена от чешката компания MV Motors. Тя към този момент е внедрена в два електрифицирани автомобила UAZ Hunter, които получиха името Spartan EV.

Досега обаче тези електрически всъдеходи освен не са пуснати в произвеждане, само че даже не са тествани същински. Въпреки това основният конструктор на завода Олег Крупин показа проект за внедряване на производството на такива електрически транспортни средства в оборудванията на УАЗ.

Интересно е още, че компанията не планува нови модели. " Говорим за пълноценна платформа, която може да бъде приспособена към нашите модели ", споделя Крупин. Не стана ясна и ориста на паметната " Буханка ", която очевидно няма да се електрифицира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР