Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) (ВУЗФ) и Ogilvy

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) (ВУЗФ) и Ogilvy
Коментари Харесай

Нова магистратура на ВУЗФ и Ogilvy Sofia

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) (ВУЗФ) и Ogilvy Sofia откриват нова магистратура. Тя е по бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови връзки, прецизираха от ВУЗФ.

Програмата стартира от ноември, а приемът за нея към този момент е открит. От информационната група плануват специалисти от Ogilvy Sofia да предадат своя световен опит и на практика умения на студенти по маркетинг и реклама.

Учебният проект на магистратурата е подобаващ както за студентите , започващи личен бизнес, по този начин и за бранд- и рекламни мениджъри в национални и транснационални компании .

По време на образованието си се чака студентите да схванат по какъв начин се ръководи рекламна акция, по какъв начин се приготвя медия обмисляне, кои са последните маркетингови проучвания за рекламни решения и по какъв начин да използваме вярно интегрираните маркетингови връзки и брандинг.

От страна на ВУЗФ измежду преподавателите ще бъдат проф. доктор Боян Дуранкев, проф. доктор Виржиния Желязкова и доцент доктор Даниела Илиева . Студентите ще вършат стажове и уъркъшопове в офиса на организацията.

Целта на образованието е да сложи мост сред висшето обучение и бизнеса . С дипломата си от ВУЗФ приключилите специалността ще могат да се осъществят като маркетинг, бранд- или рекламни мениджъри, анализатори и специалисти, с пълномощия за сполучливо ръководене на личен бизнес , като ще могат да се специализират и като консултанти в региона на маркетинга и рекламата.

Магистърската стратегия е част от тактиката на Ogilvy Sofia в поддръжка на развиването на млади надарени хора по пътя им към професионално израстване в изобретателната промишленост.

Дипломантите на ВУЗФ са измежду най-високоплатените в страната, като над 90% от тях се осъществят по специалността си, осведомят от учебното заведение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР