Висшето образование в България отдавна не е това, което беше

...
Висшето образование в България отдавна не е това, което беше
Коментари Харесай

Миски и фолк певици се фукат с дипломи, взети по втория начин! Най-абсурдните висшистки: Златките, Джулиана Гани, Нора Недкова и Жени Калканджиева са лоша реклама на висшето образование!

Висшето обучение в България от дълго време не е това, което беше преди години, а най-прясното доказателство за срутва на неговата стойност е дипломата, с която плеймейтката Нора Недкова се похвали неотдавна. Тя към този момент има диплома за бакалавър по маркетинг от Нов български университет, въпреки да се мълви, че няма и един ден наличие на лекции и извършения, видя HotArena. За страдание Нора не е единственият образец за това какъв брой ниско могат да падат българските вузове. В страната ни е цялостно с миски и фолк изпълнителки, сдобили се неразбираемо по какъв начин с дипломи за висшистки.

Джулиана Гани преподава на студенти

Джулиана Гани е измежду най-ярките доказателства за това, че не е значимо какво имаш в главата си, а по какъв начин го представяш пред хората. Дългокраката силиконова бомба е съумяла да мине цели три курса на образование в Аграрния университет в Пловдив. Понастоящем плеймейтката постоянно акцентира, че има „ три висшета ”. Във вуза пък очевидно са доста удовлетворени, че тя е тяхна студентка, тъй като са ѝ посветили публикация на формалната си страница.
„ Гордея се със своя университет, по тази причина взех решение още веднъж да дойда тук, с цел да повиша квалификацията си ”, са думи на Джулиана, представени в текст, с който се оповестява, че е записала втора магистратура в Аграрния – „ Арт мениджмънт ”. Авторите на публикацията прецизират, че Гани е „ квалифициран бакалавър от компетентност „ Икономика на туризма “ във ВУАРР (Висше учебно заведение по агробизнес и развиване на районите – б. а.).
„ Учих с огромно наслаждение. Професорите тук са изключителни, а ректорът постоянно е давал всичко от себе си, с цел да се усещаме добре “, споделя секс бомбата. Тя завършила първото си образование с триумф 5.55, а това я стимулирало да запише второ висше - „ Управление на планове “. Първата си магистратура приключила с още по-висок междинен триумф – 5.81. На държавните изпити пък съумяла да реализира резултат 6.00 – излиза наяве от публикацията в уеб страницата на Аграрния университет.
Не е ясно за какво тъкмо във ВУАРР Гани е решила да следва „ Арт мениджмънт ” – компетентност, която е изцяло несъвместима с предмета на научна активност, върху който е фокусиран вузът. Но пък е обществено известно, че преди година ректорът персонално предложения Малката Джулка освен да учи, само че и да преподава в ръководения от него университет. „ Ще изяснявам на студентите по какъв начин да се държат пред камера, по какъв начин да се обличат и по какъв начин да се хранят ”, разясни тогава звездата от „ ВИП Брадър ”.

Златка Димитрова учила „ международна математика ”

Плеймейтката Златка Димитрова вечно ще остане в историята на „ ВИП Брадър ” с „ откритието ”, че Англия е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но макар, че „ прозренията ” й са неуместни, тя също може да се похвали с тапия за висше обучение. Еротичната моделка, известна с афинитета си към съществено обвързани мъже, е горда притежателка на кетап по финанси. Тя е приключила Бургаския свободен университет.
Не може да се каже, че Златка е била блестяща студентка, само че в случай че се съди по резултатите от положените изпити, не е била и от най-слабите. Средният триумф от дипломата ѝ е: добър 4,10.
Секс бомбата се справяла относително елементарно с ученето. Но имало и препъни камъни. „ Най-трудно ми беше със международната математика “, показа преди време плеймейтката, визирайки международната стопанска система.

Ходила ли е Жени Калканджиева на лекции по право?

Жени Калканджиева има юридическо обучение, само че съществуват съществени подозрения дали дипломата ѝ от Югозападния университет в Благоевград е същинска. От години се носят клюки, че някогашната Мис България е платила, с цел да я създадат висшистка. Говори се, че тя стъпила за пръв път във вуза, когато отишла да си вземе тапията.
Според мълвата Жени в никакъв случай не е имала желание да практикува правото, само че не желала да остава среднистка, тъй като в организацията ѝ „ Визаж ” имало доста девойки с по-добро от нейното обучение. И с цел да не шушукат зад тила ѝ, че е неука, решила да се запише в Юридическия факултет.

Наталия Гуркова – юристка с корона

Едва ли има жена, на която дипломата по право да й отива по-малко в сравнение с Наталия Гуркова. Определяната за Мис България на всички времена хубавица може да влезе в доста облици, до момента в който театралничи пред обективите, само че ролята на непоколебим правист, който се рови в закони и наредби, не ѝ пасва. Още когато печели короната за най-хубава нашенка през 1998 година тя е студентка по право в Югозападния университет, където учи и пиар. Гуркова в никакъв случай не е практикувала двете си специалности, само че може да се каже, че се оправя добре със личния си пиар. В юридическия факултет тя се записала единствено тъй като през 90-те по този начин било съвременно.  

Плеймейтката Ася Капчикова – мъдрец от СУ

Ася Капчикова си изкарва хляба с еротични фотосесии и секси танци по нощните клубове, а се приказва, че не са и непознати и други, доста по-скандални способи за привличане на финансови потоци. Затова е необичайно, че Мис Плеймейт 2016 е последователка на Талес и има тапия по философия от най-престижното висше учебно заведение в България – СУ „ Климент Охридски ”. Красавицата дори е практикувала специалността си пред подрастващи – стажувала като преподавателка в учебно заведение.
Как ли биха реагирали родителите през днешния ден, в случай че Ася отново влезе в класните стаи на рожбите им? Едва ли биха били доста щастливи.

Златка Райкова е магистър по обезпечаване

Нощна София още помни купона, който Златка Райкова подвигна преди 9 година за дипломирането си във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси. На абсолвентското празненство на сексбомбата се вихреха стриптизьори, а фолк дивата Деси Слава пя на ушенце на новоизпечената висшистка.  
Пазарджишката плеймейтка е магистър по застрахователно дело. И до ден сегашен обаче не е ясно какви познания има по специалността си.

Кали изкара две висши

Докато си отглеждаше трите деца от трима разнообразни мъже, фолк ветеранката Кали съумя да вземе и две висши образования. И тя като Малката Джулка си държи на вуза, единствено че в дипломите й не са от Аграрния, а от Софийския университет. Певицата е бакалавър по логика на психиката и магистър по философия.
За какво са ѝ тапиите на Кали, и самата тя несъмнено не знае. Изпълнителката на шлагера от 90-те „ Наш’та система 4-4-2 ” в никакъв случай не е практикувала нито една от двете си специалности, а и надали в миналото ще си изкарва хляба с тях. А и кой ли би потърсил профилирана помощ от психоложка, която не може да подреди даже личния си персонален живот?

Кучкова е квалифициран счетоводител, Бориса – бизнес админ

Още две родни моделки се радват на дипломи, които несъмнено държат в рамки на стените си, тъй като надали в миналото ще им притрябват. Това са Елена Кучкова и Бориса Тютюнджиева. Първата е приключила счетоводство в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски ”, само че триумфът ѝ като Мис Плеймейт е проправил доста по-права и необятна пътека пред нея. Втората е с американска тапия по бизнес администрация – нищо че в никакъв случай не е ходила на лекции и извършения зад океана, където са издали тапията й, а единствено в Правец. За частния вуз, който посещавала Бориса в родния град на Тодор Живков, се твърди, че е филиал на университет в Сиатъл.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР