Висше образование и заплата от над 1500 лева е профилът

...
Висше образование и заплата от над 1500 лева е профилът
Коментари Харесай

Висшист с над 1500 лева заплата – профилът на онлайн играча |

Висше обучение и заплата от над 1500 лв. е профилът на българина, който прави залози онлайн. Това демонстрира изследване на организация „ Прагматика ”, направено за еfbet.

Допитването е измежду 800 пълнолетни жители, които са залагали онлайн в разнообразни платформи в последната година и е може би първото, което учи конкуренцията сред тях. В последните 2 години ползата към онлайн
хазарта бележи растеж както измежду потребителите, по този начин и измежду нови играчи на пазара.

Детайли от изследването разрушават редица легенди за профила на залагащите в платформите в интернет. Онлайн игрите са желани поради тръпката, а не поради бързите пари за оцеляване, става ясно от профила на най-голяма част от хората, които вършат спортни
залози.

Най-голямата част от тях са с висше обучение – 64%, а най-големият % (60%) получават над междинната работна заплата (над 1500 лева.), като включително не влизат хората, които не желаят да отговорят на въпрос за приходите си (11%). Само 3% от играещите са със статус „ незает “.

По-голямата част от играчите са мъже, само че напоследък вкус към тръпката от спортните
залози има и измежду дамите. В момента общо към 20 % от онлайн залозите се вършат от дами. Очакванията обаче са делът им да се усили - при новите играчи разделянето е на 70% мъже и 30% дами. Най-активни са хората сред 35 и 44 години. Те са 37% от всички играещи, следвани от възрастовата група 25-34 години, които са малко над една четвърт.

Проучването разграничава 4 съществени групи измежду хората, които залагат онлайн – постоянни играчи, експерти, пасивни играчи и нови клиенти. Ето какво е особено за тях:

Редовните

Най-много от хората в проучването – 37% спадат към групата на постоянните играчи, които залагат относително неотдавна – 1-2 години и го вършат един път седмично. Това са хора, които вършат
залози поради тръпката и с изключение на онлайн от време на време я търсят и в наземни казина.
Обичат чувството за риск и облага, търсят тръпката и споделят, че посредством залозите релаксират и изключват от делничните си проблеми.

Професионалистите

Групата на експертите е втората по проценти – съвсем всеки трети или 27% от залагащите онлайн може да се причисли към тях. Това са хора, които залагат от дълго време и непрекъснато наблюдават мачове и са изцяло осведомени с всички типове
залагания. Профитата имат построени тактики за играта, наблюдават уеб сайтове с информация за понижаване на риска и не се допитват до другари за упования резултат. За тях е значимо да са най-хубавите и да покажат своите спортни познания. За тях има по-важни неща от бонусите, които харесват, само че не търсят непременно.

Пасивните

Пасивните играчи тези, които са залагали, само че го вършат относително рядко. За
залози ги изкушават единствено огромните събития и макар опита си в хазарта нямат построена тактика, а разчитат на усета си. В този сегмент попадат рационални хора, които се грижат добре за финансите си. Не рискуват и залагат единствено на сигурни мачове. За тях залагането е тръпката „ дали ще им излезе мача “. Бонусите и коефициентите са от голямо значение и съгласно тях избират и уеб страницата, през който да заложат.

Новите клиенти

Най-новите консуматори в категорията на онлайн залозите към момента опипват почватa и залагат доста рядко. Залагането за тях е излаз от скуката и развлечение, което може да им донесе спомагателни пари. По-скоро са комерсиални и биха заложили на огромен мач, който е забавен за всички. При тях са и относително огромните
залози (10-20 лева). Допитват се до другари и познати коя платформа да изберат и все още най-често избират efbet поради добре проведения уебсайт, който дава отговор на упованията им.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР