Висшата лига се надяваше да получи пети клуб в Шампионската

...
Висшата лига се надяваше да получи пети клуб в Шампионската
Коментари Харесай

Висшата лига ще пропусне пети клуб от Шампионската лига след проблемите с Арсенал и Манчестър Сити

Висшата лига се надяваше да получи пети клуб в Шампионската лига през идващия сезон - само че резултатът от сряда вечер значи, че тази вероятност към този момент е непроменена нагоре в нишка.

Следващия сезон ще бъде въведен още един шампионат, като УЕФА ще усили броя на участващите тимове. Тяхното класиране по коефициент ще дефинира в кои висши лиги местата им ще преминат от четири на пет, а британският върховен лига се озова в конкуренция с лигите в Италия и Германия.

Серия А се утвърди като първо място, което означаваше, че е сред Висшата лига и Бундеслигата, с цел да грабнеш второ място. Преди тази седмица Англия имаше пет клуба, които към момента участваха в Европа - един повече от Германия - само че този брой може да намалее до един в петък сутринта.

Арсенал беше анулиран в Германия от Байерн Мюнхен, който завоюва с 1-0 на " Алианц Арена " и 3-2 общ резултат. Носителят Манчестър Сити отпада, а Реал Мадрид е победител с дузпи. Байер Леверкузен, неотдавна коронованият първенец на Бундес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР