Висш служител от затвора в Пазарджик, който е с ранг

...
Висш служител от затвора в Пазарджик, който е с ранг
Коментари Харесай

Зам.-шеф на затвор заплашва полицаи заради сина си

Висш чиновник от пандиза в Пазарджик, който е с сан на зам.-директор, е бащата на задържаното в петък през нощта момче. Именно Лъчезар Диков и брачната половинка му са родителите, които са подали тъжба, че синът им е обичай от служител на реда, написа Блиц.

Според обяснението на пазарджишката полиция, 17-годишният младеж и още двама негови другари са нападнали и ограбили момче на улицата. При опит да бъде задържан, синът на Диков е побягнал, а служителят на реда, който го е преследвал, е паднал, прескачайки ограда и си е срязал ръката. Кръвта от тази рана е била по облеклата на задържания младеж.

Лъчезар Диков си е разрешавал да върви в почивните дни (събота и неделя) в Районното ръководство в Пазарджик да заплашва служителите на реда, да ги ругатни и да се държи надменно с тях. В Пазарджик се приказва, че Диков е неосъществим и парадира с ситуацията си с обществото.

Преди към 2 години Главна дирекция „ Изпълнение на наказанията” прави инспекция в пандиза в Пазарджик. Проверяващите откриват очевиден пробив в защитата и сигурността на зандана, като проникват във всички точки на пандиза безпроблемно. Тогава биват осъдени редовите чиновници, само че не и шефовете им, а тъкмо от тях зависи сигурността на пандиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР