Висш служител от администрацията на Байдън беше уловен от камера

...
Висш служител от администрацията на Байдън беше уловен от камера
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ: Официален служител на Байдън зарязва популярна фраза, измислена от Роналд Рейгън за ролята на правителството в ежедневието

Висш чиновник от администрацията на Байдън беше уловен от камера да избива известна фраза, измислена от починалия някогашен президент Роналд Рейгън за ролята на федералното държавно управление в ежедневния живот на американците.

„ Мисля, че президентът Рейгън сподели: „ Ние сме от държавното управление. Ние сме тук, с цел да помогнем “, сподели министърът на образованието Мигел Кардона пред събралите се на зимната среща на Асоциацията на западните шефове в Джаксън Хоул, Уайоминг в понеделник.

Контекстът на мненията му беше концентриран върху работата на федералното държавно управление с шефовете на щатите във връзка с целите за финансиране към образованието, само че бяха фрапантно разнообразни от това, което Рейгън в действителност сподели в своя постоянно представен откъс, който той изрече за първи път по време на конференция на 12 август 1986 година

Министърът на образованието Мигел Кардона, вляво, и починалият някогашен президент Роналд Рейгън, вдясно. (Getty Images)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР