Висш служител на полицията в Тексас говори с Fox &

...
Висш служител на полицията в Тексас говори с Fox &
Коментари Харесай

Тексас предприема „исторически действия“, арестува хиляди мигранти: „Надминахме хаоса“

Висш чиновник на полицията в Тексас приказва с „ Fox & Friends “ във вторник за това по какъв начин щатът подхваща въпросите в свои ръце, с цел да се оправи с всеобщата незаконна имиграция, защото арестите на мигранти започнаха на границата.

Губернаторът на Тексас в понеделник подписа нов закон, даващ пълномощия на полицията да арестува мигранти, които минават незаконно границата. На церемонията по подписването губернаторът Абът сподели, че задачата на законопроекта 4 на Сената е „ да спре приливната вълна към Тексас “.

След като бъдат арестувани, мигрантите могат или да се съгласят със заповедта на арбитър да изоставен Съединени американски щати, или да бъдат преследвани по обвинявания за закононарушение за нелегално влизане. Мигрантите, които не се преценяват, могат да бъдат изправени пред арест още веднъж по по-сериозни обвинявания в закононарушение.

Лет. от DPS в Тексас Крис Оливарес сподели, че Абът поема „ борбата с федералното държавно управление “ и стои за жителите и органите на реда с „ историческо деяние “. Той беседва с водещия Лорънс Джоунс, откакто повече от 4000 мигранти бяха арестувани в понеделник.

„ Това не е вашата елементарна гранична обстановка. Мисля, че преминахме оттатък хаоса и в този момент тази обстановка се утежни доста. Това е съзнателно безучастие от страна на федералното държавно управление за обезпечаване на нашата граница “, добави той.

Хиляди мигранти, чакащи да бъдат обработени от граничен патрул. (Fox News/Bill Melugin)

Olivarez сподели, че всеобщата незаконна имиграция е форма на незаконно навлизане и новото законодателство държи хората виновни за прекосяването нелегално. Той сподели, че новият закон дава на управляващите „ по-широки пълномощия “ да употребяват обвиняването за незаконно посягане.

Бившият изпълняващ длъжността шеф на ICE Том Хоман сподели във „ Fox & Friends First “ във вторник, че администрацията на Байдън не е „ направила само нещо ", с цел да спре потока от мигранти, принуждавайки Тексас да работи.

" Това не е неприятно ръководство и непросветеност. Това е по план. (Байдън) бяга на отворени граници ", сподели Хоман.

„ И би трябвало да му отдадете заслуженото. Той съблюдава обещанието си. Поздравявам губернатора Абът. Трябва да защитим тази страна. Колко души от листата за наблюдаване на терористите са задържани? историческо число. Губернаторът Абът се пробва да отбрани Тексас и като прави това, той пази тази страна. “

Грег Абът приказва от южната граница. (Twitter/Грег Абът)

2023 година фискалната година счупи нови върхове с повече от 2,4 милиона мигранти, срещнати на границата.

Септември означи връх за срещи на южната граница, до момента в който идващият месец означи връх за срещи през октомври — с повече от 240 000 срещи по цялата граница.

Финансирането за повече запаси на границата спря през последните седмици, защото републиканците изискват то да бъде съчетано с ограничавания върху убежището и потреблението на условно освобождение - искане, на което някои демократи се възпротивиха.

Кореспондентът на Fox News Бил Мелугин сподели във вторник, че напорът е достигнал точка на „ отпадане на челюстта “, като един граничен сътрудник на Тексас го разказва като „ най-лошия ден, който сме виждали “.

Брадфорд Бетц от Fox News способства за този отчет.

Елизабет Хекман е помощник по цифрова продукция във Fox News.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР