Висш служител на Министерството на финансите на САЩ предупреди, че

...
Висш служител на Министерството на финансите на САЩ предупреди, че
Коментари Харесай

САЩ: Русия се опитва да заобиколи санкциите чрез Турция

Висш чиновник на Министерството на финансите на Съединени американски щати предизвести, че Русия се пробва да заобиколи западните наказания посредством Турция.
Прочетете още
Заместник-министърът на финансите на Съединени американски щати Уоли Адейемо сподели на турския финансов заместник-министър Юнус Елитас, че съветски юридически и физически лица се пробват да употребяват Турция, с цел да заобиколят западните наказания, наложени поради войната на Москва в Украйна, заяви американското финансово министерство, представено от Ройтерс.

В телефонен диалог двамата са разискали и настоящите старания за използване и укрепване на глобите против Русия, се споделя в изказване на финансово ведомство на Съединени американски щати.

В личния си прочит на диалога турското финансово министерство пък заяви, че Елитас е подчертал дълбоките стопански и политически връзки на Турция както с Русия, по този начин и с Украйна, само че също по този начин е уверил американския си сътрудник Адейемо, че Анкара няма да разреши каквото и да е нарушаване на глобите.

" Юнус Елитас удостовери, че позицията на Турция не се е трансформирала във връзка с актуалните процеси и наказания, само че че няма да разреши нарушаването на глобите от която и да е институция или лице ", споделиха още от турското министерство.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР