Висш ръководител на Европейската централна банка каза, че публикува прогнозите

...
Висш ръководител на Европейската централна банка каза, че публикува прогнозите
Коментари Харесай

Изабел Шнабел казва, че Европейската централна банка може да се възползва от „точков график“ в стила на Фед

Висш началник на Европейската централна банка сподели, че разгласява прогнозите за лихвените проценти на своите политици – сходно на по този начин наречената „ точка “ на Федералния запас на Съединени американски щати plot ” — може да помогне за справяне с минусите в нейната връзка и за справяне с неустойчивостта на пазара.

Изабел Шнабел, един от най-влиятелните гласове в борда на ЕЦБ, сподели в тирада в сряда, че централната банка може да се възползва от възприемайки някои от концепциите, повдигнати от някогашния ръководител на Федералния запас Бен Бернанке в неотдавнашния му обзор на процесите на прогнозиране на Bank of England.

„ Някои от въпросите, които той [Бернанке] повдигна, биха могли да бъдат от голяма важност и за ЕЦБ, “, сподели Шнабел. „ Една област на размисъл е обвързвана с това дали възгледите на политиците по отношение на упования им предстоящ път на краткосрочните лихвени проценти би трябвало да бъдат направени по-прозрачни, сходно на „ точковата графика “, употребена от Системата на Федералния запас. “

Нейните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР