Висш ръководител на един от най-големите частни производители на автомобили

...
Висш ръководител на един от най-големите частни производители на автомобили
Коментари Харесай

Китайски автомобилен директор нарича твърдението на Запада за свръхкапацитет „фалшива концепция“

Висш началник на един от най-големите частни производители на коли в Китай сподели, че свръхкапацитетът в китайската автомобилна промишленост е „ подправена идея “, присъединявайки се към хор от чиновници и държавните медии отвърнаха на западните рецензии към индустриалната политика на Пекин.

Администрацията на Байдън се чака във вторник да разгласи проекти за повишение на митата върху вноса на китайски електрически транспортни средства от 25 % на 100 %, дружно с други нови цени за импорт на чиста сила.

Съобщението идва шест месеца след президентските избори в Съединени американски щати през ноември и с Байдън под напън по отношение на отбраната на работните места в Съединени американски щати и ръководството на най-голямата стопанска система в света.

Паркър Ши, който управлява интернационалните интервенции за Great Wall Motor, призна геополитическите провокации, защото компанията се пробва да продаде повече коли в чужбина. Критиките за китайския свръхкапацитет обаче „ не се одобряват “, сподели той пред Financi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР