Висш професионализъм доказа репортер в Щатите. Репортер от Западна Вирджиния,

...
Висш професионализъм доказа репортер в Щатите. Репортер от Западна Вирджиния,
Коментари Харесай

Джип блъсна репортерка, тя скочи и довърши репортажа

Висш професионализъм потвърди кореспондент в Щатите. Репортер от Западна Вирджиния, Съединени американски щати беше блъсната от кола по време на предаване онлайн в сряда, като автомобилът я блъсна откъм гърба и я събори на земята, само че като идеален експерт брюнетката скочи на крайници, увери всички, че е добре и довърши репортажа си, оповестява Vesti.bg.

Видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира Тори Йорги, публицист от WSAZ-TV, която беседва с водещия в студиото Тим Ир за спиране на водопровода в Дънбар. Йорги тъкмо се кани да отговори, когато джип я връхлита и я запраща на земята.

„ Боже мой! Току що ме блъсна кола, само че съм добре. Току-що ме блъсна кола, само че съм добре, Тим “, споделя разтърсената Йорги. Тя няколко пъти увери всички, че е добре, изправи се и даже увери шофьорката на автомобила, който я блъсна, че е добре и я назова „ блага “, тъй като е обезпокоена за нея.

„ Уау, това ти се случва за първи път по малкия екран, Тори “, сподели  водещият Ир, до момента в който изглеждаше угрижен за сътрудника си.

Междувременно се чува по какъв начин Тори Йорги няколко пъти повтаря „ Добре съм “, до момента в който камерата също е ударена и съборена встрани. „ Това е живото предаване. Всичко е наред “, споделя репортерката, която работи за  WSAZ-TV от три години. Тя прибавя: „ Всъщност и до момента в който бях в колежа ме блъсна кола, тъкмо по същия метод. Толкова се веселя, че съм добре “.

Докато предаването онлайн продължаваше, Ир попита Йорги къде е била хвърлена от колата, тъй като е изчезнала след удара. „ Дори не знам Тим “, сподели очевидно разтърсена Йорги, като попита някого отвън камерата къде е паднала.

„ Животът ми просто мина като на филм пред очите ми. Но това е, предаваме онлайн и всичко е наред “, добави Йорги, усмихвайки се. „ Мислех, че съм на безвредно място, само че явно може да се наложи да преместим малко камерата “. След като настрои камерата, Йорги сподели: „ Тази жена обаче беше толкоз блага, беше случай, не беше преднамерено “.

Удивителното е, че въпреки да беше блъсната от джип и хвърлена на земята Тори Йорги продължи репортажа си. Водещият Тим Ир разкри по-късно в профила си в обществената мрежа Twitter, че не е видял, че Тори е ударена и можел единствено да чува какво става. „ Въпреки че тя скочи незабавно и сподели, че е добре, аз към момента бях обезпокоен за нея “, споделя той и увери, че по-късно момичето е откарано в болница за обзор.
 

" We`re good, Tim. "
— Timothy Burke (@bubbaprog)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР