Висш професионализъм демонстрира репортерка от Западна Вирджиния, САЩ. Тя беше

...
Висш професионализъм демонстрира репортерка от Западна Вирджиния, САЩ. Тя беше
Коментари Харесай

Кола помете репортерка по време на живо включване

Висш професионализъм показва кореспондентка от Западна Вирджиния, Съединени американски щати. Тя беше блъсната от кола по време на предаване онлайн, все пак скочи на крайници, увери всички, че е добре и довърши репортажа си.

Видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира Тори Йорги, публицист от WSAZ-TV, която беседва с водещия в студиото Тим Ир за спиране на водопровода в Дънбар. Йорги тъкмо се кани да отговори, когато джип я връхлита и я запраща на земята.

„ Боже мой! Току що ме блъсна кола, само че съм добре. Току-що ме блъсна кола, само че съм добре, Тим “, споделя разтърсената Йорги. Тя няколко пъти увери всички, че е добре, изправи се и даже увери шофьорката на автомобила, който я блъсна, че е добре и я назова „ блага “, тъй като е обезпокоена за нея.

„ Уау, това ти се случва за първи път по малкия екран, Тори “, споделя водещият.

Междувременно се чува по какъв начин Тори Йорги няколко пъти повтаря „ Добре съм “, до момента в който камерата също е ударена и съборена встрани.

„ Това е живото предаване. Всичко е наред “, споделя репортерката. Тя прибавя: „ Всъщност и до момента в който бях в колежа ме блъсна кола, тъкмо по същия метод. Толкова се веселя, че съм добре “.

Удивителното е, че въпреки да беше блъсната от джип и хвърлена на земята Тори Йорги продължи репортажа си.

"We're good, Tim. "
— Timothy Burke (@bubbaprog)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР