Висш представител на руския парламент призова днес армията да спре

...
Висш представител на руския парламент призова днес армията да спре
Коментари Харесай

Висш представител на руския парламент: Армията на Русия да не лъже повече за нейните поражения

Висш представител на съветския парламент прикани през днешния ден армията " да спре да лъже " за провалите си в Украйна, на фона на отстъпващите на доста места войски, заяви Франс прес.

" Хората знаят. Нашият народ не е малоумен. И той вижда, че му споделяме единствено част от истината. Това може да докара до загуба на доверие ", съобщи Андрей Картаполов, някогашен боен пълководец, който оглавява комисията по защита в Държавната дума - долната камара на съветския парламент.

Картаполов направи коментар в канала в Телеграм на съветския пропагандист Владимир Соловьов и прикани армията " да спре да лъже ".

" Врагът е в нашите земи. Всички гранични села в Белгородска област са на процедура разрушени ", разгласи той, до момента в който обстрелите в този регион на границата сред Русия и Украйна се усилват.



" Получаваме (новини) от доста места - губернатори, военни репортери. Но отчетите на министерството на защитата не се трансформират ", добави той.

Украинските сили отвоюваха през последните дни нови територии на изток и юг, където войските на Москва срещат компликации, откакто към този момент изгубиха значимата Харковска област на североизток.

Руското министерство на защитата доста рядко признава за отстъпления на своите войски и се лимитира до всекидневни отчети, в които показва за тежки загуби, нанесени на украинския съперник.

Президентът на Русия Владимир Путин, който предходната седмица анексира четири украински територии, съобщи в понеделник, че се надява военната обстановка в Украйна " да се стабилизира ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР