Висш ирански военен служител предупреди в събота за висока цена,

...
Висш ирански военен служител предупреди в събота за висока цена,
Коментари Харесай

Иран заплаши САЩ и Израел с последствия при съвместни военни учения

Висш ирански боен чиновник предизвести в събота за " висока цена, която ще платят агресорите Съединени американски щати и Израел " . Изявлението му бе направено във връзка на оповестените им проекти за вероятни военни учения като подготовка за удари против нуклеарните обекти на Иран, в случай че дипломацията се провали, съобщи " Ройтерс ".

" Осигуряването на условия на военните командири за тестване на ирански ракети с действителни цели ще коства скъпо на агресорите ", съобщи Nournews, като цитира неназован боен чиновник.

Припомняме, че дни по-рано бяха извършени тези диалози сред Израел и Съединени американски щати.
 Съединени американски щати и Израел разискват военни учения за най-лошия сюжет по отношение на Иран
Съединени американски щати и Израел разискват военни учения за най-лошия сюжет по отношение на Иран

Ако дипломацията се провали

Планираните диалози на Съединени американски щати с гостуващия израелски министър на защитата Бени Ганц следват брифинг на 25 октомври от ръководителите на Пентагона до съветника по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан по отношение на цялостния набор от налични военни разновидности, с цел да се подсигурява, че Иран няма да може да създаде нуклеарно оръжие, посочи поискалото да остане анонимно длъжностно лице.

Иран отхвърля да желае нуклеарни оръжия , потвърждавайки, че Техеран е подготвен и да договаря по нуклеарната си стратегия, само че при анулирани наказания.

Подготовката на Съединени американски щати и Израел, за която не е съобщавано по-рано, акцентира безпокойството на Запада по отношение на сложните нуклеарни договаряния с Иран, за които президентът Джо Байдън се надяваше да възродят нуклеарното съглашение от 2015 година, изоставено от неговия предходник Доналд Тръмп.

Ала американски и европейски публични представители показаха паника след диалозите предходната седмица от необятните претенции на новото, твърдолинейно държавно управление на Иран, засилвайки съмненията на Запада, че Иран играе за време, до момента в който придвижва напред нуклеарната си стратегия.
 Израел изиска
Израел изиска " твърда позиция " от света по отношение на Иран

По мотив договарянията за нуклеарната сделка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР