Високоскоростен железопътен проект, който ще намали времето за пътуване между

...
Високоскоростен железопътен проект, който ще намали времето за пътуване между
Коментари Харесай

Възниква възможност веднъж на поколение за изграждане на високоскоростен железопътен проект, свързващ два големи града в САЩ: „Още една стъпка напред“

Високоскоростен железопътен план, който ще понижи времето за пътешестване сред Хюстън и Далас с повече от половината с японската технология Shinkansen е привлякла федерална дотация от $500 000.

Houston Public Media News 88.7 заяви през декември, че Amtrak е получил средствата за създаване на плана от Федералната железопътна администрация, съгласно KERA News. Това стана с помощта на Закона за двупартийната инфраструктура от 2021 година, който отпусна до 108 милиарда $ за начинания за публичен превоз.

„ Законът за двупартийната инфраструктура на президента Байдън ни даде опция един път на едно потомство да мислим мъдро и да мислим доста се интересуваме от бъдещето на железопътния превоз в Америка и ние се възползваме изцяло от ресурсите, с които разполагаме, с цел да развием пътническите железопътни услуги от международна класа в цялата страна “, сподели админът на FRA Амит Бозе в известие за пресата.

Проектът, който чака да генерира хиляди работни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР