Високопоставени представители на Афганистан обявиха по-рано, че самолет се е

...
Високопоставени представители на Афганистан обявиха по-рано, че самолет се е
Коментари Харесай

Ариана Афган еърлайнс отричат техен пътнически самолет да се е разбил

Високопоставени представители на Афганистан оповестиха по-рано, че аероплан се е разрушил в източната провинция Газни, само че държавната компания " Ариана Афган еърлайнс " отхвърли известията, че самолетът е неин, написа " Ал Джазира ".

" Има злополука на самолетна компания, само че тя не принадлежи на Ариана, тъй като двата полета, ръководени от Ариана през днешния ден от Херат до Кабул и Херат до Делхи, са безвредни ", съобщи настоящият изпълнителен шеф на самолетната компания Мирвайс Мирзаквал Мирзаквал пред организация Ройтерс.

По-рано трима високопоставени представители на афганистанското държавно управление обявиха, че един от самолетите на държавната самолетна компания се е разрушил в региона на Садо Хел в област Дех Як в провинция Газни към 13:10 чaса локално време в понеделник.

Броят на хората на борда и ориста им не се знае все още, както и повода за злополуката.

Официални източници в провинцията обявиха, че самолетът е бил на път за Газни от Херат, когато се е разрушил.

Самолетът катастрофира на територия под надзор на талибаните, заяви Tolo news, като добави, че афганистанските специфични сили ще бъдат изпратени до мястото на злополуката.

" Ариана Афган еърлайнс " пусна изказване на своя уеб страница, в което споделя, че всички нейни самолети са безвредни. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР