Високопоставени лица в индустрията на черните таксита често са изразявали

...
Високопоставени лица в индустрията на черните таксита често са изразявали
Коментари Харесай

Uber ще предложи партньорство с шофьори на черни таксита в Лондон

Високопоставени лица в промишлеността на черните таксита постоянно са изразявали угриженост по отношение на растежа на Uber, който обичайно предлага пътувания с мини такси.

Стив Макнамара, общоприет секретар на Асоциацията на лицензираните таксиметрови водачи (LTDA), която съставлява таксиметровите водачи, съобщи, че " няма търсене " от страна на пасажерите за партньорство и упрекна Uber, че се пробва да употребява черни таксита, с цел да " съживи своя болен бизнес модел ".

Хората, които резервират такси посредством приложението, ще получат приблизителна цена, само че ще бъдат таксувани с цената на брояча плюс такса за резервация от £2, арестувана от Uber.

Uber сподели, че ще не начислява комисионна на новите водачи за първите им шест месеца, само че не разкри каква ще бъде таксата след този интервал.

Генералният управител на Uber в Обединеното кралство, Андрю Брем, сподели: „ Партнираме си с таксиметрови водачи светът и посланието, което чуваме от тях, е ясно: Uber и такситата са по-добри дружно.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР