Високопоставена британска журналистка, която напусна поста си в ВВС в

...
Високопоставена британска журналистка, която напусна поста си в ВВС в
Коментари Харесай

Ужасни разкрития: Бивша журналистка на ВВС проговори за напускането си и обвини шефовете си в дискриминация

Високопоставена английска журналистка, която напусна поста си в Военновъздушни сили в символ на митинг против неравното възнаграждение на дамите и мъжете, съобщи, че управлението на медията " накърнява престижа й по безусловно недопустим метод ", като не съумява да реши този проблем.
Кери Грейси - някогашен началник на китайската редакция на компанията, даде показания пред парламентарна комисия и уточни, че мениджърите на Военновъздушни сили третират дамите, които надигат глас против неравното възнаграждение " като врагове ". След като един път възроптала против това състояние, компанията се пробвала " да ми подмятна пари, с цел да реши казуса ".

" Това няма да реши моя проблем ", сподели журналистката.

" Моят проблем ще бъде решен, когато се признае, че моята работа имаше равна стойност с тази на мъжете, които работеха паралелно с мене. "

След като научила, че нейните сътрудници мъже на същите длъжности имали доста по-високи заплати, Грейси споделила че желае равно възнаграждение.

Напрежението по отношение на заплащането се нажежи предишното лято, когато Военновъздушни сили разгласи лист на публицистите с най-високо възнаграждение. От него стана ясно, че доста дами на високи постове получават доста по-малко от своите сътрудници мъже на същите длъжности.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР