Високопоставен депутат от торите заяви, че планът на Риши Сунак

...
Високопоставен депутат от торите заяви, че планът на Риши Сунак
Коментари Харесай

Риши Сунак, предупреден от депутата от торите, забраната на цигарите рискува да направи „пушенето по-хладно“, тъй като премиерът се готви за ключово гласуване

Високопоставен народен представител от торите съобщи, че проектът на Риши Сунак да забрани пушенето за всички сега под 15-годишна възраст от всяко пазаруване на цигари рискува „ основаване на по-хладно за пушенето “.

Бившият министър от кабинета сър Саймън Кларк сподели, че цялостната възбрана не е „ консервативното нещо, което би трябвало да се направи “ и твърди, че може също по този начин да сътвори черен пазар за цигари за една нощ.

Той даже твърди, че този ход може да докара до апели за цялостна възбрана на бързото хранене или алкохола. „ След като започнете да спирате неща, които са нездравословни за тях, това е определението за хлъзгав надолнище “, сподели той.

Сър Саймън добави: „ Всички сме съгласни, че пушенето е доста неприятно нещо и никой младеж не би трябвало да стартира. Но има и неприятни способи. Мисля, че директната възбрана е контрапродуктивна, само че сигурно рискува да сътвори черен пазар неуправляемо предизвикателство за управляващите ".

Противниците на възбраната включват и непосредствената предшест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР